Contact


Hoe ons bereiken?

Met de trein, bus en/of te voet.
Mechelen beschikt over twee stations: Het centrale station op 20 minuten wandelafstand en het station Nekkerspoel op 10 minuten wandelafstand van het DPC.

Vanuit het centrale station van Mechelen neem je de centrumpendelbus nr 1 op perron 11 . U stapt af aan de halte “Grote Markt" U vervolgt aan de linkerkant van de Grote Markt zo komt u in de Frederik de Merodestraat.
OF:
Vanuit het centrale station van Mechelen volg je de Hendrik Consiencestraat tot aan de verkeerslichten. Steek over en vervolg uw weg richting Bruul tot aan de Grote Markt.

Aan de overkant van de Grote Markt in de linkerhoek bevindt zich de Frederik de Merodestraat

Met de fiets.
De ingang via Varkensstraat 6 is afgesloten voor de bouwwerken. Fietsen moeten nu geplaatst worden in de fietsenstalling die bereikbaar is via Befferstraat 19. Neemt de garagepoort naast Uitvaartcentrum De Meerleire.

Met de auto.
De parking van het DPC is wegens verbouwing niet toegankelijk voor bezoekers. Mechelen beschikt over 3 centrumparkings: Veemarkt, Kathedraal en Grote Markt. Alle drie op vijf minuten wandelafstand van het DPC. De randparkings: Zandpoortvest, Douaneplein en Rode Kruisplein, allen gelegen langs de ring, zijn voordeliger of gratis. Reken 15 minuten tot bij het DPC.

Onze hoofdingang is F. de Merodestraat 18, tegenover de Schoolstraat.