Contact

Hoe ons bereiken?

Met de trein, bus en/of te voet: Mechelen beschikt over twee stations: het centrale station op 20 minuten wandelafstand en station Nekkerspoel op 10 minuten wandelafstand van het DPC.

Neem vanuit het centrale station van Mechelen centrumpendelbus 1 op perron 11. Neem halte “Grote Markt" en vervolg aan de linkerkant van de Grote Markt tot in de Frederik de Merodestraat. OF: Volg vanuit het centrale station van Mechelen de Hendrik Consciencestraat tot aan de verkeerslichten. Steek over en stap via Bruul tot aan de Grote Markt. Aan de overkant van de Grote Markt in de linkerhoek bevindt zich de Frederik de Merodestraat.

Met de fiets:

Via de achterzijde van het DPC, ter hoogte van Varkensstraat 10, bereik je de fietsenstalling. Inrit via de zwarte poort. De fietskelder bevindt zich links, dadelijk achter de autoparking. Stal je fiets in het vak ‘DPC’.

Met de auto:

Het DPC beschikt over beperkte parkeergelegenheid, voorbehouden voor mindervaliden, minder mobielen of voor het laden en lossen van materialen. Neem contact met ons op voor de praktische regelingen.

Mechelen beschikt over 3 centrumparkings: Veemarkt, Kathedraal en Grote Markt; alle drie op vijf minuten wandelafstand van het DPC. De randparkings Zandpoortvest, Douaneplein en Rode Kruisplein zijn gelegen langs de ring. Ze zijn voordeliger of gratis. Reken 15 minuten wandelen tot bij het DPC.

Onze hoofdingang is F. de Merodestraat 18, tegenover de Schoolstraat.