Groepsmenu's

Groepslunches voor minimum 10 personen.

Gevarieerde broodlunch aan 16,00 €
broodjes, sandwichen, 5 soorten beleg, mini viennoiserie, yoghurt, vers fruit, fruitsap, water, koffie en thee
*****
DAGELIJKSE KOST  aan 17,50 €
Soep en Dessert van de dag
Hoofdschotel: keuze uit de onderstaande gerechten, met een minimum van 5 personen per gerecht 

***** VLEES *****
Kalkoen archiduc met worteltjes, erwtjes en gebakken krieltjes
Chipolata met wortelpuree en vleesjus
Goulash van rund met geglaceerde wortel en kroketjes
Gevulde paprika in tomatensaus met frietjes
Blinde vink au poivre met gratin
Suprème van kip met broccoli en dragonroomsaus
Varkensgebraad met knolselderpuree en archiducsaus
Steak haché met prei en peterselie aardappel
Boomstammetjes met boontjes en puree
***** VIS *****
Oostends vispannetje met puree
Fishsticks met spinaziepuree
Zalmfilet met savooikool, krielpatatje en witte wijnsaus
Zalmfilet met pestopuree
***** VEGETARISCH *****
Cannelloni spinazie ricotta
Groentemix met Indische curry en rijst


*********************

LEKKER KLASSIEK aan 20 € 

Pompoensoep
Velouté van prei
Tomatensoep met balletjes
* * * * *
Roullade van kalkoen archiduc met kroketjes
Ardeens varkenshaasje met prinsessenboontjes, mosterdsaus en gratin dauphinois
Tongrolletjes à la dugléré met pommes duchesse
Koninginnenhapje van hoevekip met frietjes en slaatje
Varkenswangetjes met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes
* * * * *
Chocolademousse
Klassiek appeltaart met kaneel
Tarte au chocolat
Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Profiterolles met chocoladesaus

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

BOURGONDISCH aan 26 € 

Witloofsoep à la crème met grijze garnalen
Knolseldersoepje met pastinaakchips
* * * *
Zalmfilet op vel gebakken met mousselinesaus en broccoliroosjes
Mechelse koekoek met Gouden Carolus Tripel, witloof en kroketjes
Gebraden rosbief met geglaceerde worteltjes en rode wijnsaus
* * * * *
Duo van chocolademousse
Bavarois framboos
Brésiliennetaart

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

FIJN CULINAIR aan 34 €
Garnalenbisque met zure room
Velouté van bloemkool met gerookte zalm
* * * * *
Zeebaarsfilet met crème van knolselder en boschampignons
Lamsnavarin met gepocheerde peer, witloof en gratin dauphinois
Entrecôte bordelaise met verse frietjes en seizoensalade
Canard à l'orange
(Enkel in het wildseizoen) Ragout van hert met gebraiseerd witloof, een appeltje uit de oven en kroketjes

* * * * *
Trio van chocolade
Citron meringués

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



De soep vervangen door een voorgerecht , supplement van 8 €
***
Toast champignons
Toast gerookte zalm met dille en mierikswortel
Rundstartaar met rucola en Parmezaankoekje
Vitello tonato
Garnaalkroketje met gefrituurde peterselie
Kaaskroketjes van oude Brugse kaas
Scampi in zachte curry