MENU

Onze chef stelt voor:

Menu aan 30 €
Soep
Pastinaak – knolseldersoep
Champignoncrème soep
Tomatensoep met balletjes
***
Hoofdgerecht
Suprême van Mechelse koekoek met seizoensgroentjes
Kalfsblanquette met pommes duchesses
Curry van kabeljauw en scampi
Stoverij van varkenswangetjes
Vegetarische groentenmix met Indische curry
***
Nagerecht
Duo van chocomousse
Bavarois framboos

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Menu aan 34 €
Soep

Velouté van prei met gerookte zalm
Butternut pompoensoep met kokos

***

Hoofdgerecht

Varkenshaasje met graanmosterdsaus en broccoliroosjes
Lamsnavarin met geglaceerde worteltjes en amandelkroketjes
Paling in 't groen
Coq au vin
Vegetarische cannelloni met ricotta en spinazie

***

Nagerecht

Panna cotta passievrucht
Dessertplankje (Gebakjes en glaasjes)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Menu aan 38 €
Soep

Witloofsoep met curry en zalm
Bisque van grijze garnalen

***

Hoofdgerecht

Zeebaars met crème van knolselder en boschampignons
Onglet à l’échalotte
Stoofpotje everzwijn met airelles en gebraiseerd witloof (Winter*)
Lamskroon met gratin dauphinois en jus van porto
Falafelsaté met parelcouscous en yoghurtdip

***

Nagerecht

Trio van chocolade
Amandel-koffie biscuit met karamelmousse