Groepsmenu's

Onze chef stelt voor:

Menu aan 20 €
***
Pompoensoep
Velouté van prei
Tomatensoep met balletjes
* * * * *
Roullade van kalkoen archiduc met kroketjes
Ardens varkenshaasje met prinsessenboontjes, mosterdsaus en gratin dauphinois
Tongrolletjes à la dugléré met pommes duchesse
Koninginnenhapje van hoevekip met frietjes en slaatje
Varkenswangetjese met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes
* * * * *
Chocolademousse
Klassiek appeltaart met kaneel
Tarte au chocolat
Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Profiterolles met chocoladesaus

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Menu aan 26 €
***
Witloofsoep à la crème met grijze garnalen
Knolseldersoepje met pastinaakchips
* * * *
Zalmfilet op vel gebakken met mousselinesaus en broccoliroosjes
Gebraden rosbief met geglaceerde worteltjes en rode wijnsaus
* * * * *
Duo van chocolademousse
Bavarois framboos
Brésiliennetaart

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Menu aan 34 €
***
Garnalenbisque met zure room
Velouté van bloemkool met gerookte zalm
* * * * *
Zeebaarsfilet met crème van knolselder en boschampignons
Lamsnavarin met gepocheerde peer, witloof en gratin dauphinois
Entrecôte bordelaise met verse frietjes en seizoensalade
Varkenshaasje met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes
* * * * *
Trio van chocolade
Citron meringués

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

De soep vervangen door een voorgerecht , supplement van 8 €
***
Toast champignons
Toast gerookte zalm met dille en mierikswortel
Rundstartaar met rucola en Parmezaankoekje
Vitello tonato
Garnaalkroketje met gefrituurde peterselie
Kaaskroketjes van oude Brugse kaas
Scampi in zachte curry