Ligging - Ingang - Plan - Wegbeschrijving - Parkeerfaciliteiten - Openbaar vervoer

Ligging

Het Diocesaan Pastoraal Centrum bevindt zich in het historisch centrum  van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, de Sint-Romboutskathedraal en de Veemarkt. In dit voormalige grootseminarie vergader is je in alle rust .

Vanaf 13  februari 2017 is het onthaal gevestigd In de F. De Merodestraat nr 18.

Openingsuren :maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag , zaterdag van 8u30 tot 17 u. Zondag gesloten.

Klik op het plannetje om te vergroten.

Google Maps

Wegbeschrijving

Met de wagen :

Vanaf  1 februari 2017 is de varkenstraat enkel bereikbaar via de veemarkt . Doorgang naast het hotel Holiday Inn.

è Vanuit Brussel, Antwerpen, Lier, via E19

 

Volg je GPS tot Veemarkt 37   Mechelen.  Op de hoek bevindt zich het hotel Holiday Inn. Juist voorbij de parking van de Holiday Inn Express  bevindt zich een klein straatje. Dit leidt U naar de Varkensstraat. Daar sla je rechts af. De bezoekersparking van het  DPC bevindt zich 50 meter verder, op de linkerzijde.

Of

Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen-Noord.  Ga vervolgens verder op de N16. Vervolg de weg naar de Guido Gezellelaan/R12 en de Edgar Tinellaan  tot aan  het  ziekenhuis AZ Sint Maarten campus zwartzustersvest. Daar sla je rechts af  de Keizersstraat in . Rij  voorbij de ondergrondse parking Veemarkt en sla daar rechts af. Juist voorbij de parking van de Holiday Inn Express  bevindt zich een klein straatje. Dit leidt U naar de Varkensstraat. Daar sla je rechts af. De bezoekersparking van het  DPC bevindt zich 50 meter verder, op de linkerzijde.

Parkeerfaciliteiten

Het Diocesaan Pastoraal Centrum beschikt over een eigen bezoekersparking gelegen in de varkensstraat nr 6.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

-          Trein: Mechelen beschikt over twee stations: Het centrale station op  20 minuten wandelafstand en het station Nekkerspoel op 5 minuten wandelafstand van het DPC.

-          Bus vanuit het centrale station van Mechelen: op perron 11 neemt u de centrumpendel, bus 1. U stapt af aan de halte “Botermarkt” op de Bruul. Van hieruit bevindt u zich op 5 minuten wandelen van het DPC.