Dag lunch

Dit zijn onze dag lunches

Soep en dessert is steeds inbegrepen.


21 oktober

Balletjes in tomatensaus met frietjes

22 oktober

Varkensgebraad met knolselderpuree en archiducsaus

23 oktober

Waterzooi van Noordzeevis

24 oktober

Gevulde paprika in tomatensaus met frietjes

22 oktober

Varkenswangetjes met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes

 

 

28 oktober

Boomstammetjes met boontjes op Provençaalse wijze en puree

23 oktober

Suprème van kip met broccoli en dragonroomsaus

30 oktober

Gepocheerde witte koolvis met hollandaise saus en gebakken patatjes

31 oktober

Kalkoen met worteltjes en erwtjes

1 november

Vol au vent van hoevekip met frietjes en slaatje

 

 

4 november

Filet van kip à la Provençale met krieltjes

2 november

Schnitzel van kip met Provencaalse groentjes

6 november

Zalmfilet met savooikoolpuree

7 november

Witloof met kaas en hesp

8 november

Vlaamse stoverij van Gouden Carolus, met frietjes en fris slaatje

 

 

11 november

Cordon blue met bloemkool in witte saus en puree

12 november

Vlaamse hutsepot

13 november

Gegratineerd vispannetje met pommes duchesse

14 november

Gehakt Parmentier met prei

15 november

Kalfsblanquette met kroketjes en fris slaatje

 

 

18 november

Blinde vink au poivre met boontjes en gratin

19 november

Boerenworst met wortelpuree en vleesjus

20 november

Tongrolletjes in witte wijnsaus met pommes duchesse

21 november

Kalfsgehakt in witte seldersaus met peterselieaardappel

22 november

Varkenswangetjes met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes