Dag lunch

Dit zijn onze dag lunches

Soep en dessert is steeds inbegrepen.


11 maart

Gepocheerde lamsgehaktballetjes met tabouleh

12 maart

Suprème van kip met gebraisseerd witloof en dragonroomsaus

13 maart

Fepaneerde pladijs met spinaziepuree en verse tartaar

14 maart

Varkenshaasje à la forestière met gratin dauphinois

15 maart

Vol au vent van hoevekip met frietjes en fris slaatje

 

 

18 maart

Filet van kip à la provençale

19 maart

Varkengebraad en jus van porto met worteltjes en prinsessenboontjes

20 maart

Gepocheerde witte koolvis met hollandaise saus en gebakken patatjes

21 maart

Salimbocca alla romana

22 maart

Vlaamse stoverij met Gouden Carolus Classic, frietjes en fris slaatje

 

 

25 maart

Gnocchi met pancetta en ricotta

26 maart

Boomstammetjes met boontjes op Provençaalse wijze en puree

27 maart

Koolvishaasje à la dugléré met peterselieaardappel

28 maart

Het restaurant is gesloten

29 maart

Het restaurant is gesloten

 

 

1 april

Schnitzel van kip >Balletjes in tomatensaus en frietjes

2 april

Curry van kabeljauw met gestoomde groentjes

3 april

Gebraiseerde ham met honingmosterdsaus en hertoginnenaardappel

4 april

Rundtong in maderasaus

5 april

Vlaamse stoverij met Gouden Carolus Classic, frietjes en fris slaatje